Menu
Kosár

Egyéb szolgáltatások

Akkumlátor csere, javítás

A gépjármű megfelelő működésének elengedhetetlen pontja az akkumlátor, ugyanis az akkumlátor adja a szükséges villamos energiát ameddig az autó generátora arra nem képes. Továbbá számtalan egyéb technológiát alkalmazunk a gépjárműben, amelyek mind az akkumlátort terhellik. Ilyenek a rádió, légkondiciónáló, műholdas navigációk stb. Mindezek növelik az akkumlátor megterhelését és töltőrendszer igényét, ami hibához vezethet. Amennyiben hibát észlel, keressen minket és mi megvizsgáljuk hogy szükséges-e új akkumlátor vagy a régi javítható. Amennyiben új akkumlátor szükséges, segítünk a megfelelő akkumlátor kiválasztásában, beszerelésében valamint a régi akkumlátor megfelelő kezelésében.

Tavaszi/téli felkészítés

Nagyon fontos autónk felkészítése az éppen aktuális vezetési körülményekhez. A téli időjárás jobban igénybe veszi a gépjárműveket, így elengedhetetlen, hogy az autót átvizsgálják/felkészítsék a melegebb vezetési viszonyokhoz. A felkészítés egy kisebb részét képzi a gumiabroncsok cseréje (téliről nyárira, amennyiben nem négy évszakosak az abroncsok), ezentúl fontos ellenőrizni a folyadék szinteket, olaj minőségét, gumiharangok állapotát, futóművet, fékek állapotát, klímát.  Külön kiemelnénk a futóművet, úgyanis a tél, a hideg útviszonyok, kátyúsodáshoz vezetnek, amik igencsak igénybeveszik az autókat, így a futómű könnyebben hibásodhat. A téli felkészítés során külön figyelni kell, hogy a gépjármű megfelelő fagyálló folyadékokkal legyen feltöltve, valamint a világítás is megfelelő legyen, hiszen korábban sötétedik. 

Autóvásárlás előtti átvizsgálás 

A 17.kerületi telephelyünkön lehetőség van autóvásárlás előtti átvizsgálást kérni. Ezen átvizsgálás alatt megnézzük egy részletes képet tudunk alkotni az autó műszaki állapotáról. Végig visszük a “műszaki vizsgán”, megvizsgáljuk hogy az autó a hatályos közlekedési előírásoknak megfelel-e. Valamint festékvastagság mérővel megmérjük hogy az autó végeztek-e valami javítást korábban, vagy a gyári értékek olvashatók. 

Fényszóró beállítása, polírozása 

A 17. kerületi és Túrkevei műhelyünkben lehetőség van a fényszórók helyes beállítását elvégezni. A fényszóró állítás során megvizsgáljuk hogy a fényszóró magassága és iránya megfelelő-e. Valamint fakó fényszórók esetén, vállaljuk azok felpolírozását. A fényszórók helyes beállítása, valamint megfelelősége az éjszakai közlekedésben fontos szerepet játszik. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatkezelési tájékoztató.