Menu
Kosár

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hogyan vásárolhatok a webáruházban?
Az abroncskeresővel megkeresi a kívánt méretű terméket, beteszi a kosárba, majd a megrendelés gombra kattintva az Ön, mint vásárló adatainak megadásához érkezik. Az adott mezőket értelemszerűen kitölti és véglegesíti a rendelését. 

2. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁt?
Igen, a feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

3. Mennyi a minimális rendelhető darabszám?
1 darab.

4. Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 253-0500-ás telefonszámon

5. Mennyi a szállítási költség?
A szállítási díj 1000Ft+ÁFA/db + 1.000.- Ft utánvételi díj. A megrendelés visszaigazolásakor tudatjuk a pontos összeget, mely tartalmazza a szállítási költséget és a termékek árát.

6. Átvehetem személyesen is a megrendelt árukat?
Igen, két Budapest is egy vidéki kereskedésünkben, melynek elérhetőségeit az "elérhetőség" menüpontban találja.
(Nettó 40.000,- Ft alatt telephelyen történő átvétel esetén is 1000Ft+ÁFA/db szállítási díjat számolunk fel). Amennyiben a webshopunkban vásárolt gumiabroncsát nálunk szerelteti, a szerelésből további 2.000 Ft kedvezményt biztosítunk. 

7. Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt?
A rendelés leadását követően 1-2 percen belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló e-mailt. Ha pár percen belül nem kap ilyen e-mailt, akkor kérjük ellenőrizze a levélszemét ("spam") mappát. Amennyiben ott sem találja a visszaigazoló emailt, elképzelhető, hogy rosszul adta meg az e-mail címét. Ebben az esetben kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-253-0500 telefonszámon.

8. Milyen fizetési módok lehetségesek?
Webáruházunkban a következő fizetési módok lehetségesek: személyesen üzletünkben (itt lehetőség van mind kártyás és készpénzes fizetésre), utánvétellel (készpénzzel a futárnak), vagy bankkártyával webshopon keresztül (SimplePay).

9. Fizethetek átutalással?
Igen, visszatérő ügyfeleink részére biztosítunk átutalásos fizetési lehetőséget. Érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon a 253-0500-ás telefonszámon.

10. Megillet -e a vásárlástól elállás joga?
A gumi-klinika.hu webáruház a termék átvételét követő 14 munkanapon belül biztosítja fogyasztóinak a törvényi előírásoknak megfelelően az indoklás nélküli elállás jogát (fogyasztónak nem minősülő szervezet pl. cég, közintézmény). Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből, nem rendeltetésnek megfelelő használatból adódó költségek a vevőt terhelik. Az elállás jogán visszaküldött termékeket szerződött partnerünk a DPD futárszolgálat szállítja vissza Öntől a felmerülő költségek megfizetése mellett, és annak (termék) vételárát cégünk 14 napon belül visszautalja.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatkezelési tájékoztató.