Menu
Kosár

Michelin promóció

Ismég indul a Michelin emag kampány: 

Michelin Emag Kampány

Vásároljon 4 új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt, és jelentkezzen a Michelin nyereményjátékára! Az akció időtartalama alatt a Michelin regisztráció után küldi az ajándék vásárlási utalványt, illetve további sorsoláson vehet részt! 

  1. Az akció csak Michelin márkájú, nyári és négy évszakos abroncsokra vonatkoznak (személy, kishaszongépjármű és 4X4).
  2. A kuponok kiváltásához szükséges a vevői regisztráció közvetlenül a Michelin weboldalán.
  3. Az akció részleteiről bővebben itt olvashat: MICHELIN ABRONCS, A HOSSZÚ TÁVÚ TELJESÍTMÉNY.
  4. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin nyári vagy CrossClimate abroncsot vásárol.
  5. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények: 14” – 17”-es 4 db abroncs vásárlása esetén 6000 HUF értékű, valamint 18”-23”-os 4 db abroncs vásárlása elestén 16000 HUF értékű vásárlási utalvány. 
  6. A regisztrációval a vevő részt vesz a sorsolásokon, amellyel akár lehetőségük van nyerni egy 2 (két) személyre szóló vacsorát egy Michelin-csillagos étteremben vagy egy Xiaomi Pro 2 elektromos rollert.
  7. A sorsolásra 2022. május 15-30. között kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2022. május 31-én hirdetik ki.
  8. Az akció időtartama: 2022. március 15. - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni.
  9. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2022. május 10-ig el kell végezni.

 

Egyéb aktuális promóciók 4 db Michelin gumiabroncs vásárlása esetén: 

Michelin Garancia Plusz:
Vásároljon 4 db MICHELIN abroncsot és a Michelin garanciaprogramon keresztül akár 2 abroncs cseréjét is kérheti.
Az abroncs vásárlását követő 30 napon belül jelentkezzen be a programba, őrizze meg a vásárlást igazoló számlabizonylatot és a Tőlünk kapott formanyomtatványokat!
Tájékoztató és feltételek: Garanciaprogram részletei - MICHELIN GARANCIA Plusz

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatkezelési tájékoztató.