Menu
Kosár
FIGYELEM! A webshopban vásárolt, telephelyen átvett és felszereltetett abroncsok szereléséből 15% kedvezményt biztosítunk (kerék le és felszerelésére, abroncs szerelés felnire illetve centrírozásra)!

Keréktárcsa javítás

Keréktárcsa lehet acél, könnyűfém (alumínium), illetve a legmodernebb autóknál egy újabb fajta, úgynevezett pántos felnit használnak.

A mindennapos használat során sajnos sok kátyúval találkozunk, illetve kerülünk olyan helyzetbe, ahol nem tudjuk kivédeni a kátyúval való találkozást vagy magasabb járdára való felállást. Ettől sajnos a felni sérülhet, kitörhet belőle egy darab, elrepedhet, eltörhet, illetve eldeformálódhat. Ezáltal defektet is kaphatunk. Erre van megoldás, hiszen szervizünkben van lehetőség, hogy mind vas és alumínium felnit javítsunk.

 

Korszerű hidraulikus felnijavító gépünkön többnyire teljes mértékben javítunk mindenféle felnit. Ha hibás felnivel közlekedünk, akkor a gépkocsinak a többi alkatrésze is sérülhet, mivel ezek a felnik nem kiegyensúlyozottak, üthetnek és ráznak.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatkezelési tájékoztató.