Menu
Kosár

Márkafüggetlen szakszerviz

 

Miért van szükség autónk szervizelésére?
A
nnak ellenére, hogy a szervizelés nem törvény által kötelezett, számos indok áll amögött hogy autónkat rendszeresen szervizeltessük. Lássuk csak, mik is ezek az indokok:

Biztonság 
A rendszeres szervizelés során felfedezhetünk olyan lehetséges problémákat, amik idővel komoly problémává válnának.
Nagyon fontos észben tartani, hogy szervizelés alatt az autó kritikus részei kerülnek ellenőrzésre, mint például a fék vagy felfüggesztés. A rendszeres szervizelés biztosítja, hogy autónk ne hagyjon minket cse
rben akkor, mikor a legnagyobb szükségünk van rá. Attól függetlenül, hogy az autón minden rendben „érződik”, az még nem azt jelenti, hogy valóban minden rendben is van és
úgy is működik ahogy az kellene. Ahogy egyre többet vezetjük autónkat, úgy megkezdődik a kopás is, mint minden más használati eszközön. Sajnos az autók esetében sokszor az elváltozások rejtve vannak, így azt gondolhatjuk, hogy minden rendben van.  

Pénz megtakarítás
A rövid távú pénzmegtakarítás a rendszeres szervizelések hanyagolásából adódóan, hosszú távon komoly anyagi gondot is okozhatnak. Nézzünk is egy példát erre: motorolaj. A motorolaj olyan a motornak, mint az emberi szervezetnek a vér. Ha megfelelő mennyiségben és minőségben van jelen, akkor biztosítja szervezetünk problémamentes működését és védelmet is nyújt. Motorolaj nélkül a motor besárosodik, leáll és tönkremegy. Ennek r
endbehozatala igen időigényes és költséges is.
A rendszeres szervizeléssel még üzemanyag költségen i
s spórolhatunk! Az új olaj és szűrők hozzájárulnak ahhoz, hogy a motor hatékonyabban működjön; a megfelelő gumiabroncsok csökkentik a gördülési ellenállást ezáltal gazdaságosabb fogyasztást érhetünk el.

Jármű élettartalma
A rendszeresen szer
vizelt jármű élettartalma kétségtelenül hosszabb. Egyre többen döntenek használtautó vásárlasa mellett, valamint nagyon sokan használják autójukat éveken keresztül! Mindezt jól mutatja, hogy a Magyarországi autópark átlagéletkora 14,4 év. A rendszeres szervizeléssel ez költséghatékonyan elérhető!

Jármű értékének megőrzése  
A használt cikkek piaca mindig is versenyképes volt.  Egy folyamatos szervizelőzménnyel rendelkező gépjármű valószínűleg több potenciális vásárlót vonz és magasabb eladási árat is eredményez.

Miért válasszon minket?
Márka független szakszervizünk különböző szolgáltatásokat nyújt, márkától függetlenül. Garantált első osztályú kiszolgálás és minőség, elérhető áron.

A má
rkafüggetlen szakszervizünk biztosítja a vevők jogait és azok megfelelő ellátását panasz esetén. Fő célunk, hogy nem csak a legjobb technikai hátteret és szervizt biztosítsuk, de a legjobb vevőszolgálatot is egyben.
Technikusainkat mindig folyamatosan képezzük, és mindig a legújabb technológiát használjuk ahhoz, hogy átvizsgáljuk az Ön autóját és megkeressük az esetleges hibákat, olyan gyorsan és pontosan ahogy csak lehet. Minden egyes alkatrész, ami általunk lett cserélve ugyanolyan minőséggel rendelkezik akárcsak az, amely eredetileg volt az autóba beszerelve.

Ide tartozó szolgáltatásaink:
- Szaktanácsadás
- Időszakos szerviz – tekintse meg ajánlott szervizcsomagjainkat
- Műszaki vizsgáztatás és felkészítés
- Lézeres futómű állítás, ellenőrzése és javítása
- Fékhatás mérése és javítása

- Lengéscsillapító mérés és csere
- Computeres motordiagnosztika
- Olajcsere
- Kipufogó ellenőrzés és javítás
- Klimatöltés, tisztítás és javítáa
- Hibrid autók javítása

Szervizelés menete:
1.       Időpontfoglalás, egyeztetés 
2.       Pontos munkaidő
és árajánlat meghatározása
3.       Munka elvégzése
4.       Járműn végzett munka átbeszélése, jármű átadása
5.       Fizetés

FONTOS! Amennyiben nem várt problémát vélünk felfedezni autóján, mindenesetben egyeztetünk Önnel, hogy mit szeretne csinálni az adott problémával. Műhelyeinkben mindig előre egyeztetett árakkal dolgozunk, így a végelszámolásnál nem érheti Önt meglepetés.

Javítással kapcsolatban bővebb információért kérjük hívja Zsuppán Zoltán szerviz vezetőt a +36-20-458-5140, műszaki vizsga bejelentkezéssel kapcsolatban Szabó Tamás vizsgabiztost a +36-20-374-4810 telefonszámon.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatkezelési tájékoztató.